Femeie din Bistriţa, înşelată de 27 de persoane prin metoda „telefonul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost păcălită să depună 125.000 de lei în diferite conturi FOTO: Oana Tarna
Femeia a fost păcălită să depună 125.000 de lei în diferite conturi FOTO: Oana Tarna

O femeie din Bistriţa-Năsăud a fost lăsată fără 125.000 de lei, după ce a fost înşelată de nu mai puţin de 27 de persoane din 6 judeţe. 10 dintre cei care au înşelat-o pe femeie proveneau de la trei penitenciare din ţară.

Luni, poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au efectuat 22 de percheziţii la locuinţe din 6 judeţe şi trei penitenciare, pentru a destructura o grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin telefon.


„În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile, componente şi accesorii de telefonie mobilă, înscrisuri cu valoare probatorie, precum şi 10.100 de lei. 27 de persoane sunt bănuite că, în perioada 20 ianuarie – 10 februarie, prin convorbili telefonice repetate, ar fi indus în eroare o femeie din Bistriţa, prezentându-se ca reprezentanţi ai unei societăţi de telefonie”, precizează reprezentanţii IPJ BN.

Cu alte cuvinte, femeii i se spunea că a câştigat un premiu însemnat şi că pentru a intra în posesia lui trebuie să depună pe numele mai multor persoane diferite sume de bani. În total, femeia a plătit 125.000 de lei. 13 persoane au fost reţinute, iar 8 au fost transferate de la penitenciarele din Iaşi şi Botoşani. Alte două persoane vor fi transferate de la Penitenciarul Deva şi Miercurea Ciuc. 



Vă mai recomandăm:

12 persoane, cercetate pentru că au obţinut frauduros credite bancare

“Premiile” imaginare lovesc şi la Bistriţa


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite