FOTO UPDATE Accident cu doi morţi şi doi răniţi în Monariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc azi-noapte în localitatea Monariu, fiind implicat un autoturism în care erau patru persoane. Autoturismul  a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de electricitate, în urma impactului doi pasageri pierzându-şi viaţa.


Cei patru implicaţi în accident au vârstele cuprinse între 18 şi 22 de ani. Doi dintre ei au decedat, unul fiind proiectat la 10 metri de autoturism, iar altul pierzându-şi viaţa între fiarele contorsionate. Ceilalţi doi au fost şi ei răniţi, fiind transportaţi la spital.

Accidentul s-a produs azi-noapte la ora 3:40 în localitatea Monariu, autoturismul părăsind partea carosabilă şi izbindu-se violent de un stâlp de electricitate. Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul a fost rupt, iar autoturismul s-a încolăcit în jurul său.

„Intervenţia a fost extrem de dificilă din cauza faptului că autoturismul a fost avariat în proporţie de peste 90%, stâlpul de electricitate perforând autovehiculul în partea din spate,” precizează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa.

UPDATE:

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean, accidentul a fost produs de lipsa de experienţă a şoferului şi de viteza excesivă. De asemenea, alcooltestul a arătat faptul că şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.
 

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite