FOTO Nu a fost dorită de organizatori, dar a electrizat Bistriţa cu showul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Bianca Sara
FOTO: Bianca Sara

Ultima seară a Zilelor Bistriţei a fost dedicată concertelor pop-rock, spre încântarea celor mai tineri care au aplaudat exaltaţi ore în şir. Mii de oameni de toate vârstele s-au adunat pe Pietonalul Liviu Rebreanu pentru a-i urmări pe Anda Adam, CRBL, Hara şi Taxi.


Distracţia a început pe Pietonalul Liviu Rebreanu încă de la ora 18:00, pe scenă urcând BN-Ritm, Floris, Reborn, Lion & Cristina, White December, Lorena Turcu, Larisa Rupea, Aurelia Coman, Blood Print şi Andreea Morariu.

Până la ora 20:00 Pietonalul Liviu Rebreanu a devenit neîncăpător, mulţimea abia permiţându-ţi să parcurgi strada de la un capăt la altul. Cu o întârziere de jumătate de oră, prima care a urcat pe scenă a fost tocmai Anda Adam, cea la care organizatorii erau tentaţi să renunţe.

Acest lucru nu s-a întâmplat, spre bucuria celor prezenţi care au savurat fiecare clipă din show-ul Andei Adam. A schimbat două ţinute, a dansat fără încetare într-o sincronizare aproape perfectă cu cei dansatori ai săi.

De altfel, Anda Adam şi CRBL, care a urmat imediat după, au fost cei mai aplaudaţi artişti ai serii. CRBL a venit însoţit de o trupă de dansatori, care au acaparat scena cu energia lor.

Următorii care au urcat pe scenă au fost cei de la Hara, asociaţia culturală Hara fiind cea care a şi organizat întreg spectacolul. La final, scena a fost animată de cei de la Taxi. Cu o oră mai târziu decât se preconizase, Zilele Bistriţei au fost închise oficial de un foc de artificii. 



Vă mai recomandăm:

FOTO Moment istoric la Bistriţa. Capii a trei biserici istorice s-au întâlnit la un eveniment ecumenic unic în România

FOTO Saşii din Transilvania răspândiţi prin toată Europa s-au întâlnit în Livezile, la cei 700 de ani de atestare documentară

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite