FOTO Cei mai bogaţi bistriţeni, premiaţi pe ritmurile Andei Adam. Cântăreaţa i-a luat la dans pe afacerişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Bianca Sara
FOTO: Bianca Sara

Aseară, cel mai exclusivist hotel de pe meleaguri bistriţene a găzduit cea de-a XX-a ediţie a Topului Firmelor, prin care Camera de Comerţ şi Industrie a premiat societăţile comerciale din Bistriţa-Năsăud care încă reuşesc să se menţină pe linia de plutire sau chiar să facă profit. Evenimentul a fost animat de cântăreaţa Anda Adam, care i-a invitat pe ringul de dans pe toţi cei prezenţi.

221 de firme din şase domenii au fost premiate aseară, în cadru festiv, la Hotel Metropolis, de către Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud. Domeniile luate în calcul de către Camera de Comerţ au fost cercetare-dezvoltare şi high tech; industrie; agricultură, pescuit, piscicultură; construcţii; servicii; comerţ şi turism.

Conform reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie, poziţionarea în acest clasament acordă firmelor un certificat de bune practici în afaceri recunoscut atât pe plan naţional cât şi internaţional.

Printre marile întreprinderi care au fost premiate s-au numărat: Iproeb, Italtextil Sărata, Intex, Dan Steel Group, Comelf, Leoni Wiring Systems sau Aquabis. Au fost premiate, de asemenea, cele mai „creative” companii, în top regăsindu-se Metropolis Grup, Rombat, Romfulda sau Iproeb. În topul exportatorilor primele trei locuri au fost ocupate de către Leoni, Raal şi Rombat.

De asemenea, compania nemţească Leoni a plecat acasă şi cu premiul de execelenţă, cel mai important acordat de către Camera de Comerţ.

Deşi au recunoscut faptul că criza financiară nu mai face ravagii cum făcea acum câţiva ani, majoritatea oamenilor de afaceri prezenţi s-au arătat rezervaţi cu privire la revenirea economiei.

 Potrivit omului de afaceri Ioan Moldovan, unul dintre cei mai bogaţi bistriţeni, prezent şi în Topul Forbes cu o avere estimată la 12 milioane de euro, criza economică nu a făcut altceva decât să aducă cu picioarele pe pământ companiile, care sunt mai precaute şi mai realiste.

Pe de altă parte, unii oameni de afaceri au spus că în lipsa unor ajutoare din partea statului îşi pun speranţa în fondurile europene pentru a se extinde şi a-şi dezvolta afacerile, în ciuda faptului că demersul este unul destul de anevoios.

Evenimentul a fost presărat şi cu momente artistice, atmosfera fiind întreţinută de Lucian Petrean, Lia Coman şi Prefix şi Anda Adam. Încă din primele secunde când şi-a făcut apariţia, Anda Adam nu a acceptat să fie singură pe ringul de dans, invitându-i pe toţi cei prezenţi să i se alăture. A început cu şeful Camerei de Comerţ şi Industrie, Vasile Bar,  pe care l-a provocat la un dans.



Vă mai recomandăm:
 

Bistriţa-Năsăud are trei oameni de afaceri în Topul Forbes

FOTO Mogulii defrişărilor din Bistriţa, daţi exemplu de bune practici de către ministrul Lucia Varga

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite