Doris Moldovan preferă Ministerul Economiei în locul AJOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai celebre feţe de politicieni bistriţeni, Doris Moldovan, a anunţat luni că a plecat de la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Fosta şefă a AJOFM va fi consilier în Ministerul Economiei la Bucureşti

Moş Nicolae i-a adus şefei de la AJOFM BN, Doris Moldovan, o funcţie de consilier în cadrul Ministerului Economiei la Bucureşti. Bistriţeanca s-a transferat de pe funcţia pe care o ocupă în prezent pe noul post, şefia Forţelor de Muncă fiind vacantă începând de luni, 5 decembrie.

„De mai multe ori până acum mi s-a oferit şansa de a pleca la Bucureşti, dar acum am decis că este momentul să fac acest pas. Este un pas înainte, o evoluţie profesională, dar şi personală", a explicat Doris Moldovan, cea care are o relaţie cu şeful Poliţiei Capitalei, Ion Ţincu.

Cu ocazia plecării din AJOFM, Doris a anunţat şi că va candida la o funcţie de deputat anul viitor. „Este o ddorinţă foarte mare a mea. Vreau să fiu una dintre acele femei care vor avea ocazia de a candida în toamnă pentru un post de deputat", a adăugat Doris Moldovan.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite