Doi bărbaţi au fost loviţi de trăsnet, la Sângeorz-Băi / Unul dintre ei a murit, celălalt primeşte îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Mai multe echipaje medicale din Bistriţa-Năsăud au intervenit, sâmbătă seară, în ajutorul unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost lovit de un trăsnet, la Sângeorz-Băi. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Un alt bărbat, care îl însoţea, primeşte îngijiri medicale. Cei doi s-ar fi adăpostit de furtună sub un foişor de lemn când au fost loviţi de trăsnet.

Persoana care se afla împreună cu bărbatul lovit de trăsnet care a decedat, un alt bărbat, este evaluată medical la faţa locului, întrucât este posibil ca şi acesta să fi fost atins de descărcarea electrică. Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, bărbatul este conştient şi stabil din punct de vedere medical.

"Astăzi, a fost sesizat prin 112 faptul că, în oraşul Sângeorz-Băi, doi bărbaţi au fost loviţi de fulger. Din primele date, cei doi s-ar fi adăpostit pe timpul unei furtuni sub un foişor din lemn, în vecinătatea unei păduri. Din nefericire, unul dintre aceştia, în vârstă de 33 de ani, din Timişoara a decedat. Celui de-al doilea, în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, i-au fost acordate îngrijiri medicale", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru ucidere din culpă, de către poliţiştii din Sângeorz-Băi.

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite