De la Bistriţa, cu dragoste pentru Roşia Montană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Marcu este o susţinătoare a naturii, dedicându-i de-a lungul timpului mai multe accesorii FOTO: Daniela Marcu
Daniela Marcu este o susţinătoare a naturii, dedicându-i de-a lungul timpului mai multe accesorii FOTO: Daniela Marcu

Campania Salvaţi Roşia Montană are ecou şi la Bistriţa şi va lua forma unui workshop primăvăratec, programat pentru acest weekend. Organizatoare este Daniela Marcu, o artista hand-made din oraş care îşi propună să comercializeze mărţişoarele care vor lua viaţă la acest workshop şi să doneze mai departe suma campaniei.


În acest weekend va avea loc în municipiu un workshop primăvăratec, susţinut de o artistă hand-made care îşi propune să vină în sprijinul campaniei Salvaţi Roşia Montană cum ştie mai bine: prin artă.

Îndeletnicirea sa şi a altor artiste hand-made din municipiu se va materializa în mărţişoare cu simbolul Roşia Montană. Acestea vor fi confecţionate în cadrul unor workshop-uri care vor avea loc în perioada 22-24 februarie începând cu ora 16:30, la mansarda pizzeriei In-Joy.

Mărţişoarele confecţionate vor fi comercializate mai apoi la un preţ liber de către artistele implicate la prieteni sau în diferite locuri publice. Bistriţenii vor putea să cumpere un mărţişor la un preţ ales de ei, urmând ca suma adunată să fie donată campaniei.

„Avem prieteni talentaţi şi experienţă, achiziţionăm pastă de modelat, pensule şi vopsea, şnururi şi împreună vom transforma simbolul Roşiei Montane în cel mai iubit mărţişor,” susţine Daniela Marcu, organizatoarea workshop-urilor.

Astfel de workshop-uri care sprijină Roşia Montană au loc şi în Bucureşti, Cluj sau Timişoara.
 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite