Crimă într-un apartament din Bistriţa. Victima are în jur de 60-70 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuinţa victimei a fost luată la puricat de către poliţişti, criminalişti şi procurori
Locuinţa victimei a fost luată la puricat de către poliţişti, criminalişti şi procurori

Trupul neînsufleţit al unui bărbat care are în jur de 60-70 de ani ar fi fost găsit marţi, într-un apartament de pe o stradă din Bistriţa. Se pare că există indicii că ar fi vorba despre un omor. Autorul crimei este, deocamdată, necunoscut.

UPDATE: Victima este un bărbat de 71 de ani care locuia singur. Se pare că rudele i-au descoperit astăzi cadavrul şi au alertat poliţia. 

Descoperirea ar fi fost făcută marţi, într-un apartament de pe strada Împăratul Traian din Bistriţa. Surse judiciare au precizat că este vorba despre un bărbat de 60-70 de ani, care locuia singur în apartamentul cu pricina. 

Locuinţa a fost înţesată de criminalişti şi poliţişti, care au adunat probe de la faţa locului, în cursul serii. Deocamdată nu se ştie cum a murit bărbatul, existând însă indicii că este vorba despre o crimă. Se pare că este vorba despre o crimă cu autor necunoscut.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Diana Pintea a confirmat faptul că se fac cercetări pentru omor. De anchetă se ocupă procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite