Corneliu Vadim Tudor a dizolvat filiala PRM Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a dizolvat filiala bistriţeană a partidului, anunţul fiind făcut în urmă cu puţin timp la Transilvania L!VE. Liderul PRM-iştilor s-ar fi arătat deranjat de afirmaţiile făcute de şeful de la Bistriţa, Viorel Cotuţiu, care a condamnat demiterile făcute de Corneliu Vadim Tudor la Neamţ şi respectiv Suceava.


Negru de supărare, Corneliu Vadim Tudor a dizolvat din doi timp şi trei mişcări filiala bistriţeană a partidului pe care îl conduce. „De vină” pentru această decizie anunţată în urmă cu puţin timp la Transilvania L!VE ar fi chiar limba ascuţită a liderului PRM Bistriţa-Năsăud, Viorel Cotuţiu.

Viorel Cotuţiu a precizat pentru citynews.ro că decizia tribunului Corneliu Vadim Tudor de a-i exclude din partid pe liderii filialelor din Neamţ şi respectiv Suceava este considerată ca fiind ostilă de către membrii PRM BN.

„Ce este cert este că partidul nu-şi face treaba aşa cum trebuie să-şi facă treaba un partid. În toate partidele au existat divergenţe, dar ceea ce se întâmplă la noi nu s-a întâmplat în niciun partid. Nu cred că există riscul să se desfiinţeze PRM, există riscul să se aşeze pe alte temelii, să se întărească şi aceasta şi datorită opiniilor din teritoriu. Se va întări doar dacă se vor lua măsuri categorice şi se va schimba ceva la vârful conducerii partidului,” a declarat Viorel Cotuţiu.

Drept răspuns, Corneliu Vadim Tudor a precizat că Viorel Cotuţiu nu are dreptul de a se pronunţa în legătură cu partidul, întrucât în ultimele cicluri electorale filiala sa a avut rezultate proaste.


De atacuri nu a scăpat nici Anca Cârcu, pe care Corneliu Vadim Tudor a acuzat-o de prostituţie. Liderul PRM a mai spus că a dat-o pe bistriţeancă în judecată şi că îi cere daune morale în valoare de 100.000 de euro.

„Această individă, Anca Cârcu este o prostituată din Bistriţa. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut cred că o sută de mii de euro daune morale. Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo,” a declarat Corneliu Vadim Tudor la Transilvania L!VE.

Vă mai recomandăm:

Anca Cârcu, „înfiată” de Vadim Tudor. Preşedintele PRM a numit-o secretar executiv

Corneliu Vadim Tudor despre condamnarea lui Gigi Becali: „L-au băgat în puşcărie ca pe ultimul borfaş”

Fratele lui Vadim Tudor riscă să rămână fără casa cumpărată de la Ministerul Apărării
 

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite