Ce facem weekend-ul acesta? (17-19 mai)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: urban.ro
FOTO: urban.ro

Nici în acest weekend nu avem nicio şansă să ne plictisim. Mâine ne aşteaptă un marş al motocicletelor şi un concurs de pescuit, iar duminică un festival câmpenesc. Printre atracţiile acestui weekend se numără concertul cu băieţii de la Paraziţii, care va avea loc mâine seară.


În această seară băieţii de la The Boulevard ne aşteaptă la un concert în care vor predomina cover-urile în Plan B. Evenimentul va începe la ora 21:30, preţul unui bilet fiind de 10 lei.

Mâine, dis de dimineaţă, pescarii sunt aşteptaţi la lacul de la Dorolea, unde va avea loc „Cupa APS staţionar”. Taxa de participare la competiţie este 70 de lei, iar premiile constă în echipament de pescuit.

La prânz, la ora 12:00, un marş moto va străbate oraşul, sub deviza „Motocicliştii există în trafic”. Motocicliştii se vor deplasa pe traseul: Mol – Calea Moldovei – Strada Năsăudului – Strada Andrei Mureşanu – Bulevardul Decebal – Strada Gării – Bulevardul Independenţei – Bulevardul Republicii – Strada Dornei – Pietonalul Liviu Rebreanu.

Spre seară, începând cu ora 18:00 îşi deschid porţile trei muzee din judeţ, de la Bistriţa, Năsăud şi Sângeorz Băi, care vă aşteaptă să le admiraţi minunăţiile. Aproape de miezul nopţii alături de bistriţeni vor fi băieţii de la Paraziţii care vor susţine un concert în clubul Silver.

Duminică, începând cu ora 12:00, lângă Orheiul Bistriţei va avea loc festivalul Laleaua Pestriţă, fiind aşteptaţi să urce pe scena din mijlocul naturii artişti de muzică populară.
 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite