Bărbatul care a dispărut cu fiul său de 9 ani a fost reţinut. Acesta este cercetat pentru lovire, viol şi lipsire de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi propus pentru arest preventiv
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi propus pentru arest preventiv

Bărbatul de 46 de ani care a dispărut patru zile cu băieţelul său de 9 ani a fost reţinut joi seara, urmând a fi propus pentru arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru lovire, viol şi lipsire de libertate.

Joi seara, bărbatul de 46 de ani din localitatea bistriţeană Tărpiu a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Sâmbătă, acesta a dispărut de acasă împreună cu fiu său de 9 ani, spunându-le surorilor sale că îi va lua viaţa băiatului, după care se va sinucide. Sora vitregă a  băiatului a sesizat duminică poliţia în legătură cu această dispariţie.

Cei doi au fost găsiţi nevătămaţi miercuri seara, pe o stradă din Bistriţa. Aceştia au fost reperaţi cu ajutorul celor de la Investigaţii Criminale. 

Culmea, bărbatul nu a fost reţinut pentru că a dispărut cu băiatul său şi a ameninţat că îl omoară, ci pentru alte infracţiuni comise în perioada aprilie-mai, în localitatea Tărpiu. 

„Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, viol, lipsirede libertate în mod ilegal şi instigare la infracţiunea de furt calificat, fapte comise în perioada aprilie-mai a.c., asupra două persoane, din localitatea Tărpiu”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Şi-a bătut prietenul de pahar şi şi-a ţinut în lanţuri verişoara 

Bărbatul l-ar fi bătut pe un prieten de pahar, dar şi pe propria verişoară, pe care ar fi violat-o şi sechestrat-o în propriul beci. Acolo, femeia a fost legată cu lanţul de la câine şi ţinută o noapte întreagă, bătută şi violată. 

„Eu îl cred în stare de multe, pentru că omul care l-o înfiat mi-e rudă. Nevastă-sa a umblat bătută şi chinuită de atâtea ori... E un om violent. A bătut o vecină de aici de mai jos, nu am văzut în viaţa mea o femeie în halul acela de bătută. Nu avea petec de piele fără vânătăi. Era albastră din cap până în picioare. De frică nu l-au denunţat atunci”, susţinea una dintre vecinele bărbatului.

Bărbatul şi-ar fi agresat prietenul de pahar în urmă cu o săptămână. Chiar şi acum, pe capul, nasul şi ochii bărbatului încă mai sunt vizibile semnele de agresiune.

„Mi-a dat în cap cu o botă. Nu am avut nimic absolut cu el, din senin m-o lovit. Am fost prieteni, el tot venea pe la mine, n-am avut nicio problemă cu el până acum. Îi nebun, nu-i normal”, mărturiseşte bărbatul bătut. 

image

Femeia spune că bărbatul a legat-o cu lanţul de la câine 

Pe verişoara sa, o femeie de 50 de ani care locuieşe singură, la doi paşi de casa agresorului, ar fi sechestrat-o, ar fi bătut-o şi ar fi violat-o în urmă cu o lună. 

„M-o bătut bine. Ziua următoare am fost toată umflată, nici nu mai vedeam cu ochii ce umflaţi erau. M-a lovit în faţă şi mi-a dat cu picioarele în coaste. M-o băgat în beci, o luat lanţul de la câine, o bătut un piron acolo şi o prins lanţul de el. M-o ţinut de seara până dimineaţa în lanţ. Dimineaţa am tot strigat şi cu greu mare o venit el şi m-o dezlegat”, povesteşte femeia.

Cei doi au depus plângere după ce a fost sesizată dispariţia băiatului de 9 ani. Întrebaţi de ce nu au sesizat poliţia mai repede, cei doi susţin că le-a fost frică de bărbat. 

Vă mai recomandăm:

Un scandal s-a terminat cu un omor la o pensiune din Bistriţa-Năsăud. Fiul minor al agresorului principal a participat şi el

Un agent de pază şi-a privit colegul cum omoară în bătaie un om. Justiţia l-a pedepsit pentru lipsa de reacţie doar cu un avertisment

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite