Autorităţile judeţene vor Complex Sportiv Naţional la Colibiţa. Ministrului Tineretului şi Sportului i-ar surâde ideea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul/Arhivă
FOTO: Adevărul/Arhivă

Preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan a făcut cunoscut faptul că se află în discuţii avansate  cu Ministerul Tineretului şi Sportului pentru amenajarea unui Complex Sportiv Naţional la Colibiţa.

„Sunt în acest moment în discuţii avansate cu Ministerul Tineretului şi Sportului pentru crearea unui Complex Sportiv Naţional şi a unui Centru de Excelenţă la Bistriţa. Mi-am exprimat acordul de a lăsa patrimoniul DJST, a CSM, în administrarea acestui Complex Sportiv Naţional. Am primit promisiuni că ei vor fi cei care vor avea în vedere să finanţeze un astfel de proiect la Colibiţa, unde vor avea acces sportivii şi se vor putea face cantonamente,” a declarat  preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan.

Potrivit acestuia ideea nu este una nouă, Radu Moldovan discutând cu Ministerul Tineretului şi Sportului despre această investiţie şi în anul 2001. Mai mult, la acea dată Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud a achiziţionat un teren la Colibiţa, care a rămas însă nefolosit.

Aceasta nu este singura investiţie pregătită pentru Colibiţa, potrivit strategiei de dezvoltare turistică, localitatea cu pretenţii de staţiune urmând să aibă şi un parc acvatic, precum şi două centre nautice, unul de agrement, iar altul sportiv.


Vă mai recomandăm:

Prefectul Ioan Ţintean le-a pus gând rău bogaţilor de la Colibiţa: vrea să le confişte bărcile cu motor

Ministrul Maria Grapini îi invită pe turişti la Colibiţa şi Băile Figa

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite