Angajatele unui bar dintr-o comună bistriţeană au fost grav rănite după ce a explodat centrala termică ce încălzea localul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre femei este în stare gravă FOTO: Bianca Sara/Arhivă
Una dintre femei este în stare gravă FOTO: Bianca Sara/Arhivă

În urmă cu două ore, angajatele unui bar din comuna bistriţeană Şanţ au fost grav rănite după ce a explodat centrala termică ce încălzea localul. Se pare că explozia a fost cauzată de o defecţiune la centrala termică. Una dintre femei are arsuri pe 60% din suprafaţa corporală şi o plagă abdominală.

Incidentul s-a produs în urmă cu două ore, în comuna bistriţeană Şanţ, la unul dintre barurile din localitate. Se pare că barmaniţa a observat că apa se încălzeşte prea tare în centrală şi şi-a chemat colega de acasă să o ajute să o regleze. Când s-au apropiat de centrală, aceasta a explodat, rănindu-le pe cele două. 

Victimele sunt două femei de 39 şi respectiv 41 de ani. Se pare că cele două au copii. Oamenii din comună susţin că cele două femei nu munceau la barul în cauză, ci au mers acolo doar să dea drumul la centrală pentru a se putea usca vopseaua proaspătă de pe pereţi. Dacă una dintre femei a scăpat cu arsuri pe doar 20% din corp, cealaltă este în stare gravă.

„Echipajele au găsit o persoană în stare gravă cu arsuri pe 60% din suprafaţa corporală şi o plagă abdominală. Cea de-a doua persoană preluată de la dispensarul medical din localitate prezenta arsuri pe 20% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost transportată la spitalul din Năsăud, unde va rămâne internată. A doua femeie, care este în starea cea mai gravă a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobile şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa”, a precizat maiorul Ioan Budurlean, din cadrul ISU Bistriţa. 

Vă mai recomandăm:

Explozie într-un bloc din Bistriţa. 9 persoane au fost rănite, una este în stare gravă

Cum era să-şi arunce în aer vecinii un tânăr cu probleme cu drogurile. Prenadezul l-a trimis inclusiv la Psihiatrie

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite