Agentul BGS care a omorât în bataie un fost sportiv în primăvară este trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai bine de jumătate de an de când un fost sportiv de performanţă a fost omorât în bătaie, „călăul” său, un agentul BGS este trimis în judecată. Familia victimei, un bărbat de 51 de ani, s-a constituit parte civilă în procesul înregistrat joi la Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

În luna aprilie a acestui an, un agent BGS era acuzat că a omorât în bataie un fost sportiv de performanţă, în timpul unei intervenţii. În data de 16 aprilie, aproape de miezul nopţii, un scandal iscat de un bărbat de 51 de ani într-o local din zona gării îi determina pe angajaţi să apese butonul de panică şi să cheme firma de pază BGS, cu care aveau contract. 

Un agent al firmei de pază s-a prezentat la locul cu pricina şi i-a aplicat o palmă lui Balogh Gheorghe, bărbatul de 51 de ani care, se pare, după mai multe pahare de alcool făcea scandal. L-a dus pe bărbat afară, unde i-a aplicat o corecţie soră cu moartea. 

Bărbatul, fostul sportiv de performanţă, a reuşit să se târască până la locuinţa situată la nici 500 de metri de local. În baia locuinţei a fost găsit fără suflare, câteva ore mai târziu, de către cel cu care împărţea chiria. 

Deşi bărbatul a fost bătut bine, poliţia nu a fost anunţată, fiind sesizată abia a doua zi, de către medicii care l-au găsit. În ciuda faptului că au existat martori, agresorul a fost identificat abia patru zile mai târziu. Acesta era Peter Florin, un tânăr de 23 de ani, care era angajat ca agent de pază BGS de mai mulţi ani.

Dacă iniţial tânărul a fost reţinut, ulterior acesta a fost cercetat în arest la domiciliu, iar de ceva vreme este cercetat sub control judiciar. La mai bine de jumătate de ani de la incident, Peter Florin este trimis în judecată pentru omor. 

Fiica şi fiul victimei s-au constituit parte în proces, urmând să ceară cel mai probabil daune morale. 

Vă mai recomandăm:

Un agent de pază de la BGS, acuzat că a cauzat moartea unui fost judoka de 51 de ani în timpul unei intervenţii

Şeful BGS despre angajatul său care a omorât un fost sportiv de performanţă în aprilie la Bistriţa: „A fost un dobitoc şi un ghinionist”

Cine era „Gyuri”, fostul sportiv omorât în bătaie de un agent BGS. Acesta şi-a pierdut slujba în ziua în care a fost bătut

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite