Accident grav pe DN 17, în Bistrița-Năsăud. Trei mașini implicate, un mort și patru răniți

0
Publicat:

Trei autoturisme au fost implicate, joi dimineaţa, într-un grav accident rutier produs la intersecţia DN 17 cu DJ 172, în localitatea Cociu din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Patru persoane au fost rănite în accidentul de A17 FOTO Arhivă Adevărul
Patru persoane au fost rănite în accidentul de A17 FOTO Arhivă Adevărul

Centrul INFOTRAFIC a comunicat că, în urma accidentului, care ar fi fost cauzat de neacordarea de prioritate, o persoană a suferit leziuni grave şi, din păcate, a murit la scurt timp. Circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, dirijată de poliţişti.

"Femeia în vârstă de aproximativ 54 de ani, găsită în stop cardio-respirator, nu a răspuns protocolului de resuscitare aplicat mai bine de 50 de minute, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului. La UPU SMURD Bistriţa au fost evacuate 6 persoane (5 adulţi şi un minor) de către echipajele SMURD şi SAJ BN. Una dintre victime, de sex feminin, care în urma tirajului preliminar prezenta cele mai grave leziuni şi traumatisme, a fost preluată de elicopterul SMURD care a aterizat pe DN 17", a precizat ISU Bistriţa-Năsăud.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, în accidentul rutier de pe DN17 ar fi fost implicate în total şapte persoane, printre care şi un minor care este în afara oricărui pericol.

La locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje ale ISU şi ale Ambulanţei.

Dimineața zilei de joi, 25 august, a fost marcată de mai multe accidente în toată țara. La Timișoara, o mașină a Poliției Locale a lovit o femeie care traversa pe culoarea roșie a semaforului. Femeia de 54 de ani a fost rănită și transportată la spital.

În Argeș, doi cai lăsaţi nesupravegheaţi pe carosabil, pe breteaua de acces/defluire a autostrăzii Bucureşti – Piteşti, au fost loviţi de un autotren, joi dimineaţă. Poliţia face verificări pentru identificarea proprietarului animalelor lăsate nesupravegheate. Poliţiştii rutieri au eliberat şoferului de TIR documentele necesare reparaţiei autovehiculului avariat, şi fac verificări în vederea identificării proprietarului animalelor şi luarea măsurilor legale care se impun.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite