8 romi din familii rivale s-au luat la bătaie în Rodna. Jumătate dintre ei au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scandal iscat în această după-masă între două familii de romi din Rodna a băgat în spital în stare gravă patru bărbaţi. Din primele informaţii se pare că este vorba despre un conflict mai vechi, care a fost reaprins pe fondul consumlui de alcool.

Mascaţii bistriţeni au fost nevoiţi să intervină în această după-masă într-un cartier de ţigani din comuna Rodna. Romii din familiile Ţincă şi Frunză, cunoscute pentru scandalurile iscate în comună, s-au luat la bătaie şi nu s-au lăsat pănă nu au vizitat şi Unităţile de Primiri Urgenţe ale spitalelor bistriţene.

Scandalul a început în jurul orei 16:00, 8 persoane lovindu-se reciproc cu securi, lopeţi, sape sau răngi. Patru  persoane, câte două din fiecare familie, au fost grav rănite. Este vorba de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 de ani şi 56 de ani.

În starea cea mai gravă este un bărbat de 37 de ani care s-a ales cu craniul despicat de la o lovitură puternică de topor. Un alt bărbat este pe punctul de a-şi pierde un ochi.

Poliţia bistriţeană continua cercetările, romii implicaţi fiind cel mai probabil acuzaţi de lovire şi alte violenţe, precum şi de tulburarea liniştii şi ordinii publice.



Vă mai recomandăm:

FOTO Două grupuri de romi din Bistriţa-Năsăud s-au luat la bătaie din cauza unei femei. Şapte persoane au fost rănite

Doi adolescenţi au fost bătuţi de un oier, după ce au vrut să scape de exploatarea prin muncă






 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite