VIDEO Poliţist spulberat de un vitezoman băut. Incidentul şocant petrecut sub ochii unor poliţişti străini a fost filmat de radar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist rutier din Maramureş a fost grav rănit în timp ce încerca să oprească un şofer care conducea cu o viteză peste limita legală. Omul legii a fost lovit în plin de şoferul căruia îi făcea semn să oprească. Ulterior, poliţiştii rutieri au constatat că şoferul consumase alcool.

Poliţia Rutieră Maramureş a organizat, miercuri dimineaţa, o acţiune pentru prevenirea ilegalităţilor pe linie rutieră, ocazie cu care un poliţist a încercat să oprească o maşină care circula cu viteză peste limita legală admisă, pe D.N.18, la intrarea în comuna Vadu Izei.

Şoferul maşinii nu a oprit la semnal, lovindu-l pe poliţistul care a încercat să îl oprească. „La scurt timp, şoferul a fost identificat în persoana unui bărbat de 38 de ani, domiciliat în Berbeşti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş. 

În urma leziunilor suferite, poliţistul a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru îngrijiri medicale. Potrivit unor surse medicale, poliţistul are ambele picioarele rupte şi un traumatism cranio-cerebral. Surse judiciare au declarat că în momentul incidentului, alături de poliţiştii maramureşeni participau la misiune şi poliţişti din Ungaria, veniţi în România într-un schimb de experienţă.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite