Vama renunţă la Vara Băimăreană. Andra le ia locul şi încă o trupă surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modificări în programul evenimentului Vara Băimăreană care va avea loc în acest final de săptămână în Baia Mare. Deşi pe afişul iniţial al manifestării era dată ca sigură prezenţa trupei Vama în Baia Mare, iată că din cauza problemelor de sănătate pe care le are solistul Tudor Chirilă, trupa nu va mai concerta în municipiul reşedinţă de judeţ.

Informaţia a fost confirmată de către primarul Cătălin Cherecheş, care a declarat, pentru adevărul.ro, că locul trupei Vama în program va fi luat de Andra şi va mai exista încă o trupă invitată.

Municipiul Baia Mare va găzdui în perioada 15 – 17 august în Centrul Vechi, ediţia din acest an a sărbătorii Vara Băimăreană. 

Timp de trei zile pe scena evenimentului vor urca artişti îndrăgiţi.  În prima zi, vineri, 15 august, de la ora 19.00, concert de muzică modern cu 3SE, Anna Lesko şi Andra. De la ora 21.00 va avea loc prezentarea oficială în faţa suporterilor a noului lot al echipei de handbal feminin HCM Baia Mare.

Sâmbătă, 16 august, între orele 10.00 - 12.00, în Centrul Vechi, jucătoarele de la HCM Baia Mare aşteaptă copiii, juniorii de la cluburile de handbal din municipiu şi suporterii la o sesiune de autografe, fotografii şi partide de handbal. 

De la ora 16.00, regal folcloric cu Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania, Cristian Pomohaci, Laura Lavric, Dinu Iancu Sălăjanu, Maria Butilă, Radu Ciordaş şi Grupul Iza.

Pentru ca duminică, 17 august, de la ora 20.00, spectacol de operă -  Traviata de Giuseppe Verdi, în interpretarea Orchestrei Notes & Ties Cluj, Teatrul Sala Mică din Cluj Napoca. Dirijor Vlad Agachi, concept Mihaela Panainte. Distribuţia operei îi cuprinde pe Diana Ţugui – soprană, Alexandra Hurdoan – mezzosoprană, Cristian Mogoşan – tenor, Florin Estefan – bariton, Sergiu Coltan – tenor, Andrei Yvan – bariton, Somonfi Sandor Stelian şi Beniamin Pop, bas. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite