Un altfel de 1 Iunie. O zi plină cu activităţi în satul medieval

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Parcului Medieval Firiza-Văratec invită toţi copii, de 1 iunie, la un eveniment special dedicat micuţilor din Maramureş. Cei prezenţi vor avea parte de o zi încărcată cu activităţi medievale specifice.

Asociaţia Historia Viva, cu sediul în Baia Mare, în parteneriat cu HHC, Asociaţia Deis, YMCA, Rotaract şi Cercetaşii României, va invita la Ziua Copilului – 1 iunie la Parcul Medieval Firiza-Văratec. În cadrul evenimentului vor avea loc acţiuni precum turnirul micilor arcaşi, treasure-hunting, pictură pe faţă, ateliere meşteşugăreşti de olărit, dulgherit, pictura, demonstraţii de turnir cavaleresc şi alte surprize.
 

Meniul oferit copiilor va respecta reţetele autentice de la Curtea Regelui Sigismund de Luxemburg, cu băuturi non-alcoolice naturale din sirop de brad şi ceaiuri de plante. Evenimentul va începe la ora 10:00. Accesul publicului cu băuturi alcoolice în perimetrul Parcului Medieval va fi interzis pe toată durata evenimentului. Activităţile se vor încheia cu un concert susţinut de formaţia RedNext, în jurul orei 16:00.

FOTO VIDEO Primul sat medieval s-a deschis la Baia Mare

FOTO Primul parc medieval din România se deschide la Baia Mare

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite