Trimis în judecată după ce şi-a bătut nevasta cu pumnii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Violenţa în familie face victime din nou. Un bărbat a fost trimis în judecată după că şi-a bătut soţia, a ameninţat-o cu moartea şi nu a respectat ordinul de protecţie pe care femeia îl obţinuse pentru a se proteja de el.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Sas Sergiu Ioan pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, violenţă în familie şi ameninţare.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în perioada mai 2015 – septembrie 2015, inculpatul nu a respectat o hotărâre judecătorească, având ca obiect emiterea unui ordin de protecţie în favoarea persoanei vătămate, care este soţia sa, luând de mai multe ori legătura cu aceasta. De asemenea, în data de 14.09.2015, bărbatul a lovit-o cu pumnii şi a ameninţat-o cu moartea.

”Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată in comunicatul remis presei de către Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Mai puteţi citi:

Dă socoteală în faţa legii după ce şi-a atacat victima în stradă şi i-a smuls un cercel din ureche

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite