Trei tractoare căutate de autorităţile spaniole, găsite în Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tractoare în valoare de aproximativ 180 000 de Euro, care figurau urmărite de autorităţile spaniole au fost găsite în Maramureş. Acestea au fost indisponibilizate, iar poliţiştii continuă cercetările prin intermediul Biroului Interpol din cadrul C.C.P.I. –I.G.P.R .

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei din Mireşu Mare şi Asuaju de Sus, au identificat pe raza localităţilor Tulghieş şi Asuaju de Sus, trei tractoare care figurau urmărite internaţional. În urma schimbului de date şi informaţii obţinute prin intermediul Biroului Interpol din cadrul C.C.P.I. –I.G.P.R. a reieşit că vehiculele figurau în baza de date ca fiind urmărite de autorităţile spaniole.

În urma celor constatate, vehiculele identificate au fost lăsate în custodia administratorului unei societăţi comerciale  din Tulghieş, respectiv în custodia unui bărbat din Asuaju de Sus, unde au fost găsite, iar cercetările continuă în vederea clarificării situaţiei sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire.

Mai puteţi citi:

Cetăţean ucrainean, cinci ani cu executare pentru contrabandă cu ţigări. Pedeapsă cu suspendare pentru ajutoarele lui

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite