Trei morţi, în urma unui impact violent în Baia Mare. Şoferul a scăpat maşina de sub control

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident grav în această dimineaţă.  Două maşini s-au izbit în plin, după ce unul dintre cei doi şoferi a pierdut cotrolul volanului, într-o curbă la stânga, pe carosabilul umed. Alte trei persoane şi un bebeluş sunt internate la spital, dintre care una, în stare gravă.

Cei trei pasageri care au decedat se aflau într-o maşină înmatriculată în judeţul Mureş şi aveau vârste de 20, 41 şi 42 de ani. Cel de-al patrulea pasager, în vârstă de 33 de ani din aceeaşi maşină se află internat în stare gravă la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Baia Mare. Toţi patru se aflau în maşina a cărui şofer a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens. Accidentul a avut loc pe strada Barajului, în cartierul Ferneziu.

În cea de-a doua maşină se aflau şapte persoane, respectiv patru adulţi şi trei minori. Aceştia au suferit răni mai uşoare. „A mai rămas internat un bărbat de 31 de ani, o tânără de 23 de ani şi un minor de cinci luni”, a spus Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Maramureş, accidentul s-a produs în condiţiile unui carosabil umed, într-o curbă la stânga. Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Mai puteţi citi:

Curţi pline de nămol, peste un kilometru de drum spălat şi mulţi peşti morţi, după evaluarea pagubelor poluării cu ape de mină

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite