Tehnica de masaj prin care tenul întinereşte fără creme, uleiuri sau seruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Hamza face masaj facial     Foto: Elena Hamza
Elena Hamza face masaj facial     Foto: Elena Hamza

Toate femeile, în special cele trecute de 35-40 de ani, şi-ar dori ca timpul să se oprească în loc şi să nu le mai afecteze tenul. Creme, tratamente, măşti faciale şi chiar operaţii estetice, toate sunt metode de a încerca să oprească efectele timpului asupra tenului. O terapeută din Baia Mare propune metoda Rejuvance, întinerirea tenuli fără creme, alifii, seruri sau alte produse.

În fapt, metoda constă în simpla atingere uşoară a tenului, un masaj facial foarte uşor care poate avea un efect asemănător liftingului facial, spune Elena Hamza. ”Tehnica Rejuvance este o metodă manuală complet naturală de tratament facial care se mai poate numi lifting natual. Este realizată direct pe ten cu mâinile fără a fi aplicate absolut deloc creme sau seruri sau alte substanţe sau uleiuri care să aibă efec de lifting. Practic, prin Rejuvance se stimulează extraordinar de bine toţi muşchii faciali, se elimină microaderenţele, toxime care se găsesc la nivelul vaselor de sânge care hrănsc muşchii respectivi şi în momentul în care toxinele şi microaderenţele se elimină, tenul se împrospătează, devine mult mai luminos şi îşi recapătă forma pe care o avea în tinereţe”, explică terapeuta.

Specific acestui tip de masaj este faptul că mişcările sunt delicate, uşoare şi este aplicat pe toată suprafaţa feţei, însă în a doua parte a tratamentului se aplică şi în zona scalpului. ”Degajând foarte bine toată zona capului, tenul se întinde. Toată faţa se întinde şi beneficiază de un aport mai bun de sânge curat, se oxigenează sângele prin aceasă tehnică astfel încât să se luminzeze, să devină luminos, proaspăt”, mai spune ea.

Potrivit terapeutei, mişcările sunt mai degrabă nişte atingeri uşoare, mângâieri şi se adresează pe rând tuturor ţesuturilor noi ale feţei, superficiale sau de profunzime, restabilind fluxul normal al nutrienţilor şi eliberând aderenţele şi conferind elasticitate pielii şi tonus muşchilor.

Elena Hamza spune că se recomandă un tratament de şase şedinţe, care să aibă loc la două-trei zile. ”Ca efect, vor dispărea liniile fine. Am o clientă care este la a cincea şedinţă şi spune că doarme mult mai bine, e mai senină şi mai calmă şi reacţionează altfel la situaţii de stres. Iar despre ten spune că au dispărut cearcănele. Doamna are 55 de ani, iar anumite riduri de expresie s-au estompat. Nu pot să spun că au dspărut, ar fi o minciună să spunem că tehnica Rejuvance elimină ridurile. Dar le estompează şi, în plus, împiedică îmbătrânirea tenului în aelaşi ritm ca şi înainte”, mai explică ea.

Mai puteţi citi:

Cum sunt hărţuiţi producătorii agricoli din piaţă de către poliţiştii locali VIDEO

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite