Se deschid două agenţii pentru vânzarea biletelor de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băimărenii îşi vor putea cumpăra bilete de la cele două agenţii Foto: Adevărul
Băimărenii îşi vor putea cumpăra bilete de la cele două agenţii Foto: Adevărul

Primele două agenţii de vânzare a biletelor şi abonamentelor pentru mijloacele de transport în comun vor fi înfiinţate, în municipiul Baia Mare. Acestea vor funcţiona începând de luni, 7 iulie 2014. Cetăţenii îşi vor putea procura de aici bilete şi abonamente pe rutele deservite de mijloacele de transport public în comun.

O agenţie va fi amplasată în Piaţa Revoluţiei, la parterul blocului nr.3, de pe strada 22 Decembrie. Programul de lucru cu publicul va fi de luni până vineri, între orele 6.00-22.00, iar sâmbăta şi duminica între orele 6.00-.9.00. A doua agenţie va fi pe strada Victoriei nr. 90/A, unde funcţionează casieriile societăţilor comerciale Vital şi Drusal. În această locaţie, un ghişeu va fi destinat pentru vânzarea de bilete şi abonamente, cu program de lucru de luni până vineri, între orele 9.00-17.00".

Ca noutate, angajaţii de la cele două agenţii vor elibera abonamente valabile pe o perioadă de 15 zile, respectiv 30 de zile pentru orice rută de transport pe care operează societatea comercială Urbis SA aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare. De asemenea, vor putea fi achiziţionate abonamente pentru orice perioadă a lunii, care vor avea valabilitatea de o lună de la data achiziţionării, nu doar pe luna în curs.

Legitimaţiile de abonat vor fi eliberate, începând de luni, 7 iulie 2014, doar la sediul agenţiei care va funcţiona în Piaţa Revoluţiei, la parterul blocului nr.3 de pe strada 22 Decembrie. În perioada următoare, reprezentanţii societăţii vor identifica şi alte locaţii în cartierele din municipiu, unde vor putea funcţiona noi agenţii.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite