Şase persoane, dintre care patru copii, au ajuns la spital în urma unui accident rutier. Autorul a părăsit locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost făcută zob în urma accidentului Foto: IPJ MM
Maşina a fost făcută zob în urma accidentului Foto: IPJ MM

Un tânăr de 23 de ani are acum dosar penal pentru că a produs un accident de circulaţie în urma căruia şase persoane au ajuns la spital, dintre care patru copii. Apoi a părăsit locul accidentului şi, ulterior, găsit de poliţişti, a refuzat testarea sau prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcooleiei. Este cercetat pentru mai multe infracţiuni.

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică, 14 august, la orele după-amiezii, în Maramureş. 

Un tânăr de 23 de ani conducea o maşină fără plăcuţe de înmatriculare pe drumul dinspre Şieu spre Poienile Izei. 

La un moment dat a trecut pe contrasens şi s-a izbit frontal de o maşină condusă regulamentar de către o femeie de 32 de ani din Baia Mare. După impact, tânărul a părăsit locul accidentului, fără să aştepte sosirea poliţiştilor.

Şoferiţa din Baia Mare a fost rănită, la fel şi patru copii care erau în maşină, cu vârste cuprinse între un an şi 11 luni şi şase ani. De asemenea, o pasageră tot de 32 de ani din aceeaşi maşină a fost rănită.

„Victimele au fost transportate la spitalul din Sighetul Marmaţiei în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar ulterior patru dintre acestea au fost transportate la spitalul de urgenţă Constantin Opriş Baia Mare.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, arată IPJ Maramureş.

Tânărul a fugit de la locul accidentului Foto: IPJ MM

accident mm

Circulaţia pe sectorul de drum unde s-a produs accidentul rutier a fost blocată pentru aproximativ o oră.

Poliţiştii au reuşit să-l găsească în scurt timp pe tânărul care a produs accidentul şi a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, cu scopul de a se stabili cu exactitate alcoolemia. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

El are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Faptul că a condus o maşină fără plăcuţe de înmatriculare va avea, de asemenea, urmări.

Vă recomandăm să mai citiţi şi:

Top 10 cele mai sărace ţări ale UE. Pe ce loc se află România

Expert militar: Putin va începe războiul în Moldova „în momentul în care ajunge în Transnistria“

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite