Sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului. Hram la Biserica Ortodoxă Rozavlea şi Mânăstirea Ruoaia din Lăpuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zi de mare sărbătoare în toate lăcaşele de cult din judeţul Maramureş cu ocazia sărbătorii Naşterii Maicii Domnului. Cerşetorii şi hoţii de buzunare au fost luaţi în colimator de către jandarmii maramureşeni.

Ca de fiecare dată jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi în zona lăcaşurilor de cult din municipiile Baia Mare,  Sighetu Marmaţiei precum şi la Mânăstirea Moisei, Rohia, Bârsana, pentru desfăşurarea într-un climat sigur a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului.

Jandarmii vor fi prezenţi în zonele unde se preconizează o afluenţă mare de persoane precum şi pe căile de acces către lăcaşuri pe timpul oficierii slujbelor religioase. Vor fi asigurate măsurile de ordine publică la Hramul Bisericii Ortodoxe Rozavlea precum şi la Hramul Mânăstirii Ruoaia Lăpuş.

Jandarmii se vor afla cu precădere în zonele şi arterele intens circulate, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cerşetori, hoţi din buzunare etc.) care sunt prezenţe obişnuite în locurile unde se concentrează un public numeros, precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea public. 

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite