REZULTATE TITULARIZARE 2013 Procentrul de promovabilitate la titularizare a crescut la peste 80%, în Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 80% dintre dascălii maramureşeni au promovat examenul de titularizare FOTO: Adevărul
Peste 80% dintre dascălii maramureşeni au promovat examenul de titularizare FOTO: Adevărul

Rezultatele finale la titularizare au fost afişate, iar ca urmare a acestora proncentul de promovabilitate în Maramureş a cresut la 80,24%, cu 1,32 de procente mai mult decât înainte de contestaţii.

Soluţionarea contestaţiilor a adus veşti îmbucurătoare pentru mulţi dascăli maramureşeni. Promovabilitatea a crescut, ajungând astfel la peste 80%, iar 6 lucrări au obţinut o notă mai mare de 7, nota minimă impusă pentru titularizare.

În prezent în Maramureş există 429 de candidaţi care au obţinut medie mai mare de 7 în cadrul examenului, dar doar 156 de posturi titularizabile disponibile. Dascălii care nu vor reuşi să obţină un post definitiv vor avea posibilitatea să opteze pentru unul pe perioadă determinată.

Astăzi, la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” a avut loc loc şedinţa publică pentru repartizarea cadrelor didactice pe posturile vacante, urmând ca în data de 12 august să aibă loc repartizarea celor care s-au înscris în mai multe judeţe dar au susţinut proba practică într-un singur judeţ. În data de 14 august va avea loc repartizarea cadrelor care au obţinut o notă de peste 5, pe unul dintre cele 1.500 de posturi pe perioadă determinată disponibile.

  

Citeşte şi:

REZULTATE TITULARIZARE 2013 În Mehedinţi (30,02 la sută) cel mai scăzut rezultat la note peste 7

REZULTATE TITULARIZARE 2013: Doar 1,2 % dintre profesorii de la Olt care au depus contestaţie au reuşit să-şi mărească nota

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite