Revelionul băimărenilor. Foc de artificii impresionant, în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băimărenii s-au distrat pe cinste în noaptea dintre ani. Trupa 3 Sud Est a susţinut un recital pe scena din Centrul Vechi a municipiului. La miezul nopţii, un adevărat spectacol pe cer a fost dat cu ajutorul unui foc de artificii, care a durat aproape 20 de minute.

Un număr impresionant de băimăreni a participat, în noaptea de revelion, la specacolul susţinut în Centrul Vechi de trupa 3 Sud Est. Numărul băimărenilor a fost mult, mult, mai mare la miezul nopţii, când un foc de artificii de aproape 20 de minute a fost apreciat ca un advărat spectacol pe cer, de către băimăreni. „Vin aproape în fiecare an la revelion să văd artificiile, însă niciodată nu am văzut atât de multă lume ca acum”, a spus Claudia, o băimăreancă de 45 de ani. „Trupa 3 Sud Este mi-a trezit o mulţime de sentimente. Nu am ratat niciun concert al lor în Baia Mare”, mai spune ea. Şi focul de artificii a fost apreciat de băimăreni. „A fost impresionant. Aveam impresia că nu se mai sfârşeşte”, spune Bianca, o tânără de 23 de ani.

image

Cei mai mulţi dintre cei care au venit să asiste doar la concert şi la focul de artificii au spus că acesta este modul în care au ales să-şi petreacă noaptea dintre ani. O altă parte, însă, au spus că participă la petreceri, însă nu au vrut să rateze focul de artificii. „Noi am ales să vedem spectacolul, cel de pe scenă, dar şi cel de pe cer. Suntem aici cu prietenii, la miezul nopţii ciocnim un pahar de şampanie şi apoi mergem acasă”, a spus un băimărean de 39 de ani. „Petrecem cu prietenii la un restaurant, însă am întrerupt petrecerea ca să vedem focul de artificii. Avem toată noapta să ne continuăm cheful”, a spus un alt băimărean de 28 de ani.

image

La miezul nopţii, concertul a fost întrerupt, iar scena a fost invadată de copii, ca simbol al faptului că Baia Mare va fi Capitala Tienretului din România. Unul dintre cei mici a fost desemnat să înceapă numărătoarea inversă, la trecera dintre ani.

Mai puteţi citi:

3 Sud Est cântă în Baia Mare în noaptea dintre ani

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite