Raportarea prezenţei la vot în Maramureş se va face telefonic sau prin SMS la alegerile prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile prezidenţiale care vor avea loc în luna noiembrie vin cu o serie de noutăţi faţă de alegerile precedente. Astfel, şefii secţiilor de votare din judeţul Maramureş vor face raportarea prezenţei la vot telefonic sau prin SMS.

O prezentare a stadiului pregătirii alegerilor pentru preşedintele României din acest an a fost făcută recent în cadrul întâlnirii Comisiei Tehnice Judeţene privind organizarea alegerilor prezidenţiale 2014.

În cadrul şedinţei, prefectul Anton Rohian a prezentat Ordinul nr. 473/05.09.2014 privind constitutirea Comisiei tehnice judeţene Maramureş.

Anton Rohian a declarat cu această ocazie că o noutate faţă de alegerile precedente este aceea că preşedinţii celor 432 de secţii de votare existente la nivel de judeţ Maramureş vor face raportarea prezenţei la vot, telefonic sau prin SMS, la orele 07.00; 10.00; 13.00; 16.00; 19.00; 21.00.

Apoi, la Autoritatea Electorală Permanentă a fost depusă documentaţia în vederea avizării înfiinţării unei noi secţii de votare în localitatea Leordina.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite