Promisiuni de ministru: ”Remin-ul va fi o prioritate a Guvernului în 2015”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remin-ul, o prioritate a Guvernului in 2015 FOTO:Arhiva
Remin-ul, o prioritate a Guvernului in 2015 FOTO:Arhiva

Promisiuni de ministru delegat pentru dialog social. Începutul de an 2015 vine înspre Maramureş cu o serie de promisiuni legate de demararea mai multor investiţii. Dacă ar fi să dăm crezare celor care promit aceste lucruri atunci ar trebui spus că anul 2015 ar urma să fie mai bun decât cel tocmai încheiat.

În cadrul unei conferinţe de presă, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop a arătat faptul că, alături de vicepreşedintele CJ Maramureş şi de colegii parlamentari şi secretari de stat, va face toate diligenţele pentru ca judeţul să fie unul cât mai prosper, atât în domeniul turismului, al agriculturii, în industria de prelucrare a lemnului. 

Totodată, ministrul maramureşean a declarat că anul acesta va exista o aplecare deosebită în zona infrastructurii şcolare, a transporturilor şi a sănătăţii. În ceea ce priveşte autorizarea din punct de vedere sanitar a unităţilor şcolare, se doreşte ca, la începutul anului şcolar 2015-2016, toţi elevii din Maramureş să înveţe în şcoli atestate de DSP. 

Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să existe o mai bună legătură între directorii de şcoli, primari, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliul Judeţean. ”După 12 ani, îmi doresc ca Remin-ul să devină o prioritate a Guvernului în 2015, fiindcă batem pasul pe loc cu mineritul”, a arătat ministrul Delegat pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop. Liviu Marian Pop a subliniat faptul că la această oră sunt foarte multe şcoli în judeţ care nu sunt autorizate din punct de vedere sanitar. 

Citeste si: Remin plăteşte alte 47 de miliarde de lei datorii către administraţiile locale

FOTO Peştii din râul Lăpuş au murit din cauza REMIN, susţin cei de la VITAL

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite