Portofel găsit pe stradă şi dus la poliţie de patru copii. Metoda prin care a fost găsit proprietarul şi ce sumă pierduse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru copii cu vârste cuprinse între 12-16 ani, din Sighetu Marmaţiei, au găsit un portofel cu peste 10.000 lei şi l-au predat poliţiştilor locali. Posesorul acestuia, un bărbat din Republica Moldova, a fost identificat şi i-au fost înapoiaţi banii. El a fost în trecere prin Sighetu Marmaţiei şi, cel mai probabil, şi-a pierdut portofelul din neatenţie.

Incidentul s-a petrecut de 1 Mai, la un concert. Grupul de tineri a găsit portofelul în faţa unei pensiuni şi l-a predat poliţiştilor locali care asigurau ordinea şi paza la eveniment.

„Copiii s-au apropiat de unul dintre colegii mei şi i-au predat portofelul. Pe baza actului de identitate găsit în portofel, colegul meu l-a identificat pe Facebook, unde i-a lăsat un mesaj. În aproximativ o oră, bărbatul, cetăţean din Republica Moldova, a venit după acte şi portofel. După câteva întrebări, pentru a se dovedi că el este posesorul portofelului, colegii mei i-au înapoiat bunurile pierdute”, a declarat Norbert Marius Bledea, şef Birou Poliţia Locală Sighetu Marmaţiei.

Bărbatul, avocat de profesie, era deja în Pasul Gutin în momentul în care a fost contactat de către poliţiştii locali. 

Citeşte şi

Cum puteţi evita să fiţi victime ale furturilor din autovehicule. Sfaturile poliţiştilor

Beneficiile licorii care îţi „pune mintea pe roate”. Ce spun cercetătorii despre această băutură

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite