Maşinile româneşti îşi dau întâlnire la Baia Mare. Expoziţie de vehicule istorice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masinile romanesti, vedete pentru o zi in Baia Mare
Masinile romanesti, vedete pentru o zi in Baia Mare

Expoziţie inedită în acest final de săptămână în patru dintre oraşele din România. Este vorba despre o întâlnire a celor care deţin maşini de fabricaţie românească 100%. În Baia Mare aceştia se vor întâlni în data de 23 august, în Piaţa Millenium.

RETROMOBIL CLUB ROMANIA în parteneriat cu VW Kafer Club Baia Mare, organizează sâmbătă, 23 august, a III-a ediţie a expoziţiei FABRICAT ÎN ROMÂNIA. Evenimentul îşi propune să reunească automobile, autoutiliare, camioane, motociclete şi motorete de fabricaţie românească. 

Organizatorii evenimentului au anunţat că alături de vehiculele istorice româneşti vor fi expuse şi modelele care încă nu îndeplinesc condiţia de vechime pentru a capăta acest statut, ca un semnal de alarmă asupra dispariţiei accelerate a acestora, şi alte vehicule istorice membre Retromobil Club România. 

Recent R.C.R. a transmis Registrului Auto Român o nouă solicitare de aliniere a legislaţiei româneşti la cea europeană, în sensul definirii vehiculelor istorice la 30 de ani vechime.

Ediţia din acest an a expoziţiei se va desfăşura în premieră în patru oraşe din ţară (Bucureşti, Cluj Napoca, Baia Mare şi Suceava) şi este dedicată aniversării a 45 de ani de la lansarea automobilului DACIA 1300.

Locaţiile în care vor fi organizate expoziţiile :

Baia Mare - Piata Millennium (10:00-13:00)

Bucuresti - Platoul circular de la intrarea in Parcul Tineretului (Palatul Copiilor) (18:00-20:00)

Cluj Napoca - Piata Libertatii (10:00-12:00)

Suceava - Iulius Mall (10:00-14:00)

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite