Liderul PSD, criticat dur de un liberal din Maramureş: „Dragnea se pregăteşte pentru rolul de Maduro al României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Bogdan, PNL Maramureş    Foto: ziarmm.ro
Ionel Bogdan, PNL Maramureş    Foto: ziarmm.ro

Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a comentat declaraţia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, referitoare la performanţele economice ale guvernării sub partidul pe care-l conduce. Liberalul l-a comparat pe Dragnea cu Nicolás Maduro, preşedintele controversat al Venezuelei.

Ionel Bogda preşedintele PNL Maramureş, l-a criticat pe Liviu Dragnea, comparând afirmaţiile acestuia privind performanţele economice cu declaraţiile preşedintelui venezuelean.

Liviu Dragnea se pregăteşte pentru rolul de Maduro al României. După o lungă absenţă din ţară, Dragnea se laudă cu marile performanţe economice ale guvernării PSD, susţinând că PIB-ul a avut o creştere de 25%, comparativ cu 2016. Prea puţin! În Venezuela a avut anul trecut o creştere a PIB-ului nominal de 12 ori, mult peste ce se laudă Liviu Dragnea. Pentru Maduro a fost simplu: a mărit inflaţia, a dat drumul la tiparniţă, a mărit salariile etc. Probabil de la liderul venezuelean se inspiră şi cei de la PSD care, prin politicile din ultima vreme, cresc inflaţia, măresc salariile, devalorizează leul şi, mai nou, au pus gând rău şi rezervei valutare”, a comentat Bogda, citat de maramedia.ro.

De asemenea, liberalul din Maramureş a vorbit şi despre direcţia în care se îndreaptă economia României, despre inflaţia care este în creştere, scumpirile care se ţin lanţ şi lipsa perspectivelor economice.

”Îi amintesc lui Liviu Dragnea că nu avem buget, autorităţile locale nu au bani de investiţii, românii plătesc mai mult pentru mâncare, energie electrică şi gaze naturale, iar majorările de pensii şi salarii sunt topite deja de inflaţie şi de creşterile de preţuri. Fără investiţii, fără perspective economice solide, cu un guvern iresponsabil, care atacă investitorii şi e incapabil să ia măsuri economice coerente, care să sprijine mediul de afaceri şi să asigure bunăstare românilor, România se îndreptă pe un drum total greşit, care ne va izola la nivel european. Cifrele nu arată bine pentru români, viitorul nu arată bine pentru ţară, iar PSD dovedeşte că e doar un partid al intereselor de grup”, a mai arătat liderul PNL Maramureş, Ionel Bogdan.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite