Lacul Albastru din Baia Sprie, promovat printr-un nou videoclip semnat Alexandra Ungureanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lacul Albastru din Baia Sprie, promovat prin muzica
Lacul Albastru din Baia Sprie, promovat prin muzica

Cunoscuta cântăreaţă Alexandra Ungureanu a lansat recent al doilea videoclip din cele trei care îşi propun să promoveze Maramureşul prin muzică. Al doilea videoclip lansat a fost cel al piesei “Hey Brother”, cover după Avicii, filmările fiind făcute la Lacul Albastru din Baia Sprie.

Un lac unic în lume datorită faptului că apa îşi schimbă culoarea în funcţie de razele soarelui.

“Filmarea a durat câteva ore. S-a filmat în luna aprilie la Lacul Albastru, lac unic datorită nuanţelor de turcoaz şi asta datorită luminii care pătrunde în lac în diferitele ore din zi. 

Proiectul Music in pROgress a început cu un concert pop simfonic pe data de 25 martie 2014 la Baia Mare. Am prelucrat piese precum Rolling in the deep, Material girl, Enjoy the silence sau Stay de la Rihanna pentru orchestră. Alexandra a fost invitată în concertul meu, unde a cântat Deja vu şi Lumea visează.

Music in pROgress conţine acel RO pentru România în ideea de a promova ţara prin muzică. Am ales 3 piese la care le-am făcut clipuri, respectiv Deja vu, Hey brother şi Lumea visează. Urmează să lansăm în toamnă Lumea visează. 

Până atunci promovăm concertele pop simfonic cu orchestra. Pregatim in septembrie un asemenea moment. Vom avea orchestra, eu voi fi la pian, voi canta şi eu câteva piese şi Alexandra bineînţeles va cânta Deja vu şi Lumea viseaza plus alte mici surprize.

Concertul va avea 3 parti, momentul nostru va fi unul din ele”, a declarat Nora Deneş, producător muzical, profesor la Liceul de Arte din Baia Mare. 

Despre al treilea videoclip, Lumea visează, se ştie că s-a filmat în luna aprilie, tot în Maramureş, în zona de pădure de pe dealul Groşilor. Lansarea acestuia pe piaţa muzicală va avea loc undeva în toamna acestui an. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite