Încă un ucrainean rătăcit în Munţii Maramureşului. A fost nevoie de elicopterul MAI pentru găsirea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele de inervenţie au utilizat un elicopter pentru a-l găsi    Foto: CJSU MM
Echipele de inervenţie au utilizat un elicopter pentru a-l găsi    Foto: CJSU MM

Încă un cetăţean urainean rătăcit în munţii din Maramureş a solicitat ajutor. A fost nevoie de intervenţia echipelor de salvatori cu un elicopter pentru a-l găsi.

Un nou apel făcut vineri dimineaţă, 15 aprilie, la 112 anunţa că un bărbat ucrainean s-a rătăcit în timp ce traversa Munţii Maramureşului. Chiar el a sunat la numărul de urgenţă şi a cerut ajutor.

Echipajele poliţiei de frontieră Valea Vişeului şi salvamontiştii au plecat în căutarea lui imediat. 

De asemenea, echipele de iintervenţie s-au folosit de un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne care a survolat zona. În cele din urmă, bărbatul a fost găsit.

„Cetăţeanul ucrainean rătăcit în zona montană a fost găsit. A fost evaluat de către salvamontişti şi poliţişti de frontieră, persoana este conştientă, starea de sănătate fiind bună. Echipele de intervenţie participante la misiune în sistem integrat s-au retras în siguranţă din teren. Cetăţeanul ucrainean urmează să fie transportat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului pentru continuarea cercetărilor”, arată CJSU Maramureş.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Amy Schumer a primit ameninţări cu moartea după o glumă de la gala Oscar: „Misoginia este incredibilă” VIDEO

Propagandist rus, în lacrimi la televizor din cauza scufundării crucişătorului „Moskva”: „E motiv de război. Să bombardăm Kievul!” VIDEO

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite