Un tânăr de 22 ani şi-a „răpit“ iubita de 13 ani făcând autostopul. În cât timp au fost găsiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din Olt s-au mobilizat şi i-au alertat şi pe colegii din judeţele vecine FOTO: arhiva
Poliţiştii din Olt s-au mobilizat şi i-au alertat şi pe colegii din judeţele vecine FOTO: arhiva

Tatăl unei copile de 13 ani a anunţat, miercuri, 13 aprilie 2022, Poliţia Olt că fiica lui a fost răpită, fiind forţată să urce într-o maşină de culoare închisă.

Alarmă, miercuri, 13 aprilie 2022, în judeţul Olt, un bărbat din Piatra-Olt anunţând telefonic faptul că fiica sa de 13 ani ar fi fost forţată să urce într-o maşină de culoare închisă care a plecat într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii din Olt s-au mobilizat şi au pornit căutările, alertându-şi şi colegii din judeţele vecine. În aproximativ 25 minute de la apelul care anunţa răpirea a fost identificat autoturismul în care se afla fata însoţită de băiatul de 22 ani. 

Poliţiştii au stabilit că băiatul oprise o maşină „de ocazie“ pentru a-şi duce iubita la Drăgăşani, în Vâlcea. N-au apucat, însă, să parcurgă mai mult de 10 kilometri, fiind opriţi în municipiul Slatina. 

„Astăzi, 13 aprilie 2022, în jurul orei 18:10, poliţiştii Poliţiei Oraşului Piatra-Olt au fost sesizaţi telefonic de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că, fiica sa, minoră, ar fi fost forţată să urce într-un autoturism de culoare închisă, ce a plecat într-o direcţie necunoscută.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Poliţiei Oraşului Piatra-Olt. De îndată, au fost declanşate activităţi specifice de căutare, de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, fiind alertate şi judeţele limitrofe, în vederea depistării minorei. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul este de culoare argintie. În jurul orei 18:35, în municipiul Slatina, poliţiştii Poliţiei Municipiului Slatina au depistat şi oprit, în trafic, autoturismul căutat.

La volanul acestuia se afla un bărbat de 55 de ani, iar ca pasageri au fost identificaţi un tânăr, în vârstă de 22 ani şi minora respectivă. Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Slatina, pentru audieri“, a declarat purtătorul de cuvţânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Fata, în schimb, le-a spus poliţiştilor că băiatul nu a obligat-o să urce în maşină, ci l-a însoţit de bunăvoie. Copila a fost predată personalului Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului Olt până la clarificarea situaţiei din familia acesteia.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Fiica de 12 ani a fostului căpitan al naţionalei ucrainene de polo, răpită de ruşi, după ce tatăl ei a murit la Mariupol

Anchetă fulger în cazul unei răpiri ca în filme. De cât timp au avut nevoie procurorii ca să instrumenteze cazul

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite