FOTO PROTESTE Moş Nicolae vine cu salarii restante pentru asistenţii persoanelor cu handicap şi asistenţii maternali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moş Nicolae vine în judeţul Maramureş cu salarii restante pentru asistenţii persoanelor cu handicap, dar şi pentru asistenţii maternali. Tocmai din această cauză, aceste două categorii au decis să iasă în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile, în speranţa că cinieva îi va auzi.

UPDATE La protest au participat circa 50 de persoane venite din multe din zonele cu probleme din judeţul Maramureş. Oamenii sunt nemulţumiţi fiindcă trebuie să aibă grijă de nişte persoane cu nevoi speciale, care au nevoie de îngrijiri speciale şi nu sunt plătiţi. Protestul a început din Piaţa Revoluţiei, a continuat pe strada 22 Decembrie şi a continuat până în faţa Prefecturii Maramureş. 

Protestatarii au venit înarmaţi cu pancarte pe care erau scrise diverse mesaje la adresa celor care conduc această ţară, caricaturi care îl înfăţişează pe Victor Ponta asemenea lui Pinochio ş.a.m.d. 

Băimărenii puteau citi sloganuri precum Vă dorim ce gândim, Vrem Respect sau Şi voi ne-aţi minţit. Protestatarii au cerut demisia preşedintelui CJ Maramureş, Zamfir Ciceu, care este considerat drept principal răspunzător pentru toate aceste probleme care există. 

Cartel Alfa Maramureş, preşedinte Florin Hossu, a declanşat în ajun de Moş Nicolae o a doua zi acţiune de protest după cea de ieri vizavi de aceste probleme care există la nivel de judeţ. 

Florin Hossu a declarat, pentru adevarul, că se cere demisia preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş pentru că "nu face nimic. Nu vine la şedinţele comisiei de dialog social. Nu are nicio treabă cu resursa umană, poate doar cu cea materială. Este incapabil să ducă la bun sfârşit o problemă. Nu ar trebui să fugă de probleme".

Citeste si: Proteste la Braşov şi Bucureşti. O braşoveancă susţine că jandarmii „au lovit bătrâni şi copii fără milă!”

VIDEO Proteste în stradă şi mesaje electorale cu laser la Braşov. Duminică seara se anunţă o nouă manifestaţie

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite