FOTO  Contrabandist urmărit în trafic. Ce captură avea în maşina pe care o conducea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tutunul de contrabandă a fost confiscat de poliţişti. FOTO: IPJ Maramureş
Tutunul de contrabandă a fost confiscat de poliţişti. FOTO: IPJ Maramureş

Un contrabandist a reuşit să scape de sub ochii poliţiştilor, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Acesta a fost urmărit pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri, iar apoi acesta şi-a abandonat maşina. În autovehicul, şoferul transporta tutun de contrabandă în valoare de peste 230.000 de lei.

Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au încercat să oprească în trafic o maşină care circula pe DN 18, în dreptul localităţii Mara (judeţul Maramureş). Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, astfel că oamenii legii au început urmărirea acestuia. După o distanţă de aproximativ 3 kilometri, în centrul localităţii, şoferul a abandonat autovehiculul şi a fugit, reuşind să scape de urmăritori într-o zonă cu vegetaţie densă din apropierea râului Mara.

„În compartimentul transport marfă a autoutilitarei poliţiştii au descoperit 29 de colete învelite cu bandă adezivă de culoare verde, legate cu sfoară, iar în urma examinării conţinului acestora a fost identificată cantitatea de 21.500 pachete ţigări diferite mărci. Autoutilitara în valoare de 5.000 lei a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei”, a arătat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a-l găsi pe şoferul contrabandist. 

Citeşte şi

FOTO  Zeci de oameni caută un cioban dat dispărut în urmă cu câteva zile. Unde a fost văzut bărbatul ultima dată

Oraşul din România unde sticlele şi plasticul trebuie spălate, de la 1 iulie, înainte să fie aruncate la gunoi. Val de critici la adresa primăriei

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite