FOTO „Burn The Streets“ a pus pe jar băimărenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun concurs de snowboarding urban din România a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Baia Mare. Peste 20 de concurenţi s-au luptat pentru premii de peste 2.000 de euro, iar câştigătorul a fost un tânăr de 25 de ani.

Devenit deja tradiţie, „Burn The Streets“ a adunat la start peste 20 de concurenţi din România şi Ungaria. Aceştia au încercat să impresioneze publicul dar şi juriul cu trickuri care mai de care. Chiar dacă unele aterizări au fost de-a dreptul dureroase, participanţii au oferit un spectacol de neuitat. 

Învingătorul din acest an a fost Bazsi Takacs, un rider din Ungaria, în vârstă de 25 de ani, participant la diferite concursuri din ţară şi străinătate. La sfârşitul concursului acesta s-a arătat imnpresionat de setup-ul de la Baia Mare şi a mărturisit că orice concurs de acest gen este o plăcere pentru el. Un alt concurrent care a atras atenţia spectatorilor, a fost Santiago, un rider de doar 12 ani.

Pe parcursul concertului, băimărenii au putut participa şi la concertul rapperului Grasu XXL, care a cântat aproximativ o oră. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite