FOTO Braziliencele din lotul HCM-ului şi Bianca Tiron, prezentate oficial de conducerea clubului HCM Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două campioane mondiale en titre, braziliencele din lotul HCM Baia Mare, Barbara Arenhart şi Alexandra Do Nascimento, originare din Brazilia, precum şi Bianca Tiron, component a naţionalei de tineret a României au fost prezentate official de conducerea clubului din Baia Mare.

Prezentarea celor trei componente ale lotului HCM Baia Mare a fost făcută de către primarul Cătălin Cherecheş. Tânăra Bianca Tiron a mărturisit că i-ar place să rămână la HCM Baia Mare, însă este conştientă că va trebui să îşi câştige locul în echipă. 

Edilul a anunţat că în perioada următoare vor fi anunţate alte transferuri care vor ajuta HCM Baia Mare să ajungă una din echipele din Europa care vor conta în handbalul european. 

"Venirea mea la HCM Baia Mare înseamnă un lucru extraordinar de frumos pentru mine şi pentru cariera mea în handbal. Eu am intenţia de a rămâne la această echipă pentru că este o echipă foarte bună, este campioana României şi eu trag de mine cât pot de mult pentru a găsit un loc în echipă. Fetele care joacă pe postul meu au experienţă, dar o să fac tot posibilul pentru a-mi face un loc pe acest post", a declarat Bianca Tiron. 

"În 6 august le prezentăm pe trei ndintre jucătoarele importante ale lotului HCM Baia Mare, dintre care două campioane mondiale, Arenhardt şi do Nascimento, extrema dreaptă, desemnată în 2012 cea mai bună jucătoare de handbal din lume. Sunt două jucătoare care vor forma coloana vertebrală a echipei HCM Baia Mare, două mjucătoare care vor da speranţă că putem ajunge în Liga Campionilor cât mai sus", a explicat primarul Cătălin Cherecheş. 

El a mai anunţat că la jumătatea lunii august, cu ocazia evenimentului Vara Băimăreană, va fi făcută prezentarea oficială a lotului HCM Baia Mare. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite