Explozie la Plimob Sighetu Marmaţiei. Un bărbat a suferit arsuri pe braţe, gât şi faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabrica de mobla Plimob    Sursa foto: Plimob.ro
Fabrica de mobla Plimob    Sursa foto: Plimob.ro

O explozie a avut loc în această după amiază la Sighetu Marmaţiei, la o fabrică de mobilier şi scaune. Din primele cercetări, se pare că un ciclon de rumeguş a explodat în incinta fabricii. Un bărbat a suferit arsuri în urma exploziei.

Un grav incident a avut loc astăzi după amiază, la Sighetu Marmaţiei. La fabrica de mobilă Plimob din localitate a avut loc o explozie. Se pare că un ciclon de rumeguş aflat în incinta fabricii a explodat, rănind o persoană.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului şi, deşi iniţial s-a crezut că nu există nicio victimă, ulterior s-a constatat că un bărbat a fost rănit. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, care a suferit arsuri de gradul I şi II pe 20 a sută din suprafaţa corpului. Victima este în stare stabilă, dar necesită internare şi tratament de specialitate.

Sorin Dulugea, medic la CPU Sighetu Marmaţiei a arătat că victima este stabilă heodinamic, dar a suferit arsuri pe membrele superioare, faţă şi gât. ”Este vorba despre o persoană în vârstă de 30 de ani, cu arsuri de gradul I şi II pe membre sperioare, gât şi faţă, pot spune cam până la 20-25 la sută din suprafaţa corpului. Viaţa lui nu este pusă în pericol, dar va fi transferat către Spitalul Judeţean din Baia Mare. Este conştient, stabil hemodinamc, a spus că i-a explodat ceva în faţă, dar nu ştie cum s-a întâmplat”, a precizat medicul de la Urgenţe.

Plimob este o fabrică de mobilier şi scaune şi în decusul anilor a lucrat pentru Ikea.

Mai puteţi citi:

Ţigări în valoare de peste 300.000 lei confiscate şi focuri de armă la frontiera româno-ucraineană

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite