Două prostituate i-au furat unui băimărean cardul de sănătate. El voia de fapt sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baimarean furat de cardul de sanatate
Baimarean furat de cardul de sanatate

A căutat ,,iubire” contra-cost şi a rămas fără portmoneu. A rămas fără 80 de euro, fără un card bancar, dar şi fără cardul de sănătate aflat în portmoneu. Este păţania unui băimărean care a reclamat furtul la poliţie.

Un băimărean de 45 de ani a sesizat poliţia în noaptea de 14 spre 15 mai că persoane necunoscute i-au furat un portmoneu cu bani şi acte. El a declarat că a mers pe Bulevardul Republicii din Baia Mare unde a căutat persoane cu care să întreţină raporturi sexuale contra-cost. 

A convenit cu două femei să se deplaseze la domiciliul acestora, pe strada Electrolizei, doar că în spatele unui imobil de pe strada Electrolizei, cele două i-au sustras portmoneul în care avea 80 de euro, un card bancar şi cardul de sănătate. 

În urma investigaţiilor efectuate, oamenii legii au identificat una dintre femei, băimăreancă în vârstă de 36 de ani. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru identificarea celeilalte autoare.

Citeste si: Parchetul General aşteaptă confirmarea instanţei pentru a reîncepe urmărirea penală în cazul „ţigancă împuţită”

Patru persoane reţinute în dosarul de evaziune prin tranzacţii cu medicamente

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite