Două persoane, accidentate pe trecea de pietoni de un consilier local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două victime au ajuns la la spital   Foto: Adevărul
Cele două victime au ajuns la la spital   Foto: Adevărul

Două persoane au fost accidentate, luni după amiază, în timp ce traversau prin loc marcat ca trecere pentru pietoni. La volan se afla un consilier local.

Luni după amiază, în jurul orei 17.30, poliţia a fost sesizată că pe strada Victoriei din municipiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu două victime. Un băimărean aflat la volanul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere şi a surprins şi accidentat doi pietoni ce se aflau în traversarea regulamentară a străzii. Persoanele rănite au fost transportate la spital unde le-au fost acordate îngrijiri medicale iar una dintre ele a rămas internată. Ciprian Cozoplean, consilierul care se afla la volan, a spus că i-a văzut târziu, pentru că a fost orbit de farurile unei maşini care venea din faţă. El nu se afla sub influenţa băuturlor alcoolice. 

Doar două ore mai târziu, un alt eveniment rutier a avut loc la intersecţia bulevardului Unirii cu strada Europa. O băimăreancă a condus un autoturism dinspre Satu Nou de Jos către Baia Mare. Nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea unui viraj spre stânga pe strada Europa şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de un bărbat din satul Coaş. În urma impactului, autoturismul acroşat a fost proiectat într-o altă maşină ce staţiona pe strada Europa pentru a acorda prioritate de trecere. Accidentul s-a soldat cu avarierea celor trei autoturisme şi rănirea a trei persoane (conducătorii auto din Baia Mare şi Coaş şi o pasageră).

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

Ma puteţi citi:

Două persoane au ajuns de pe pârtie la spital, după ce s-au accidentat pe pârtia de tubing

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite