Deschiderea sezonului moto în Maramureş, "umbrită" de două accidente în care au fost implicaţi motociclişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două accidente rutiere în care au fost implicaţi motociclişti au avut loc chiar în ziua în care s-a deschis oficial sezonul moto în Maramureş. Unul dintre ele a avut loc în locul numit Dealul Dura, în ambele cazuri motocicliştii fiind răniţi uşor.

Al doilea accident a avut loc în Pasul Mesteacăn, pe drumul care leagă Baia Mare de Dej. Motociclistul a derapat din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi a lovit remorca unui microbuz. Ambii motociclişti au ajuns pe patul de spital pentru investigaţii medicale. 

Ambele incidente au avut loc chiar în ziua în care s-a deschis oficial sezonul moto în Maramureş. Eveniment care a adunat zeci de iubitori ai cailor putere pe două roţi din Maramureş şi din judeţele învecinate. 

Cu toţii s-au adunat în centrul vechi al Băii Mari, unde preţ de câteva ore băimărenii au putut să le admire frumuseţile pe două roţi. A urmat tradiţionala paradă moto pe străzile din Baia Mare şi, evident, cheful de rigoare de după. 

Citeste si: Cutremur în Nepal. Mesajul lui Alex Găvan, alpinistul surprins de avalanşă pe Everest

Cristian Tudor Popescu îi reproşează lui Ion Iliescu că "scoate bufniţe pe gură": "Şi-a neglijat, probabil, tratamentul cu Ginko Biloba"

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite