Cum şi-a bătut joc o băimăreancă de reabilitarea unui drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a blocat lucrările pe o stradă din Baia Mare Foto: Daiana Corina
Femeia a blocat lucrările pe o stradă din Baia Mare Foto: Daiana Corina

O multitudine de proiecte finanţate prin fonduri europene se află în acest moment în derulare, în Baia Mare. Unul dintre acestea este reabilitarea şi modernizarea străzii Grănicerilor şi a unor drumuri lăturalnice a acestora. Deşi proiectul decurge bine, fiind aproape de final, mai există şi situaţii nedorite cu care se lovesc constructorii.


O astfel de situaţie a fost zilele trecute, când o băimăreancă şi-a parcat maşina exact pe un segment de drum unde muncitorii urmau să asfalteze şoseaua. Fără prea multe griji sau bătăi de cap, femeia a găsit un loc unde să se oprească şi şi-a parcat maşina timp de câteva ore. Deşi a fost atenţionată că urmează să se lucreze pe acel drum, aceasta nu a băgat în seama muncitorii şi şi-a lăsat maşina după bunul plac.
 

Din păcate în astfel de situaţii Poliţia Locală nu prea are ce să facă, având în vedere că în municipiul reşedinţă de judeţ nu există niciun contract cu vreo firmă de ridicare a maşinilor lăsate de izbelişte pe drumuri. 


Mai mult, muncitorii au fost nevoiţi să aştepte după şoferiţa indisciplinată, care se pare că ar fi lăsat maşina acolo timp de câteva ore bune. Din fericire pentru ea a scăpat fără niciun fel de pedeapsă sau sancţiune, lucru care totuşi a întârziat lucrările de reabilitare a unei străzi întregi, finanţate pe bani europeni. 

soferita

Un bărbat a murit după ce a căzut într-un canal adânc de peste doi metri

VIDEO Lucrările de modernizare a străzii Grănicerilor au fost reluate. Termenul final este sfârşitul primăverii

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite