Creatoare de modă din Baia Mare, prezentă la Paris Fashion Week

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Creaţiile Mădălinei Zlampareţ    Foto: Arhiva personală Andrei Zlampareţ
Creaţiile Mădălinei Zlampareţ    Foto: Arhiva personală Andrei Zlampareţ

Băimăreanca Mădălina Zlampareţ va fi prezentă în oraşul luminilor la unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week.

Colecţia va fi expusă în cadrul expoziţiei Vendôme Luxury, ce reuneşte anual designeri vestimentari de prestigiu de pe tot mapamondul. Evenimentu va avea loc în perioada 28 septembrie - 1 octombrie 2018.

În acest cadru dedicat iubitorilor de frumos, de artă şi de modă, băimăreanca va prezenta Garden of Dreams, colecţie care este caracterizată de feminitate şi se remarcă prin creaţiile vestimentare imprimate cu picturi în acuarelă, pictate de designerul brandului, Mădălina Zlampareţ, care va expune alături de designeri celebri precum Monique Lhuillier şi Yumi Katsura.

Lansat în 2016 şi având ca semnătură imprimeurile pictate în acuarelă, artista Mădălina Zlampareţ are ca filosofie “frumuseţea prin unicitate”. “Frumuseţea nu ar trebui să fie definită de stereotipuri. Dorinţa noastră este să scoatem în evidenţă individualitatea femeilor şi să le inspirăm, astfel încât să-şi depăşească limitele şi să se simtă bine, indiferent de aspectul lor fizic.” spune managerul brandului, Andrei Zlampareţ. “Garden of Dreams” sau “Grădina visurilor” este locul în care femeile sunt inspirate să viseze la lumea creată de ele, la unicitatea lor. Este locul în care fricile şi stereotipurile nu există.

Mai puteţi citi:

Spitalul Judeţean din Baia Mare, nominalizat la un premiu internaţional

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite