Campioni incontestabili: Baia Mare se îndreaptă către al doilea titlu consecutiv de „Cel mai frumos oraş împodobit de sărbători“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iluminatul ornamental a costat 800.000 de lei FOTO: Cosmin Carp
Iluminatul ornamental a costat 800.000 de lei FOTO: Cosmin Carp

Au mai rămas doar câteva zile până la încheierea concursului „Cel mai frumos oraş împodobit de sărbători“ organizat de ziarul „Adevărul“. În acest moment, lider incontestabil este municipiul Baia Mare.


Campioana en-titre, Baia Mare este din nou lider în clasamentul concursului „Cel mai frumos oraş împodobit de sărbători“. Cu 1.661 de voturi, Baia Mare a adunat un procentaj de peste 90% din numărul total de voturi exprimate pe siteul adevarul.ro, surclasând astfel oraşe precum Cluj Napoca, Sibiu, Timişoara sau chiar Bucureştiul. Chiar dacă majoritatea oraşelor au beneficiat de un număr mare de vizitatori, Baia Mare a primit voturile majorităţii, demonstrând încă o dată că este unul din oraşele care merită vizitate în perioada sărbătorilor. 
 

În 2012, Baia Mare se poate mândri cu cel mai mare brad din România. Cu o înălţime de 33 de metri,pomul a fost acoperit acoperit cu peste 250.000 de leduri. În ceea ce priveşte împodobirea oraşului, s-au folosit aproximativ 14 kilometri de ghirlande, adică peste 3 milioane de leduri.

  

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite