Campioana României, cu infirmeria plină înaintea meciului 3 din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HCM Baia Mare, cu infirmeria plina inaintea disputei din Liga Campionilor FOTO:Rares Moise/aDEVARUL
HCM Baia Mare, cu infirmeria plina inaintea disputei din Liga Campionilor FOTO:Rares Moise/aDEVARUL

Campioana României se pregăteşte să obţină a doua victorie din actuala ediţie a Ligii Campionilor, după cea obţinută în prima dispută cu polonezele de la Selgros Lublin. Pentru campioana României, care tocmai ce a trecut în campionat de HC Zalău urmează meciul cu Larvik, în etapa a III-a a Ligii Campionilor

Meciul cu Larvik va fi cu atât mai problematic cu cât pentru acest meci vor fi indisponibile mai multe jucătoare. Accidentată la începutul meciului jucat de HCM Baia Mare la Brăila în compania Dunării în contul etapei 10 din Liga Naţională, Laura Oltean a fost supusă unei investigaţii prin rezonanţă magnetică nucleară (RMN) şi diagnosticată cu leziunea ligamentelor încrucişate anterioare şi a meniscului. 

Potrivit hcmbaiamare.ro, centrul campioanei României necesită operaţie şi va lipsi din teren undeva între şase şi nouă luni, după cum a estimat Florin Oancea, medicul echipei băimărene.

Pe lista indisponibilelor din lotul HCM Baia Mare mai figurează Lois Abbingh, Melinda Geiger şi Geta Diniş Vârtic, toate aflate în diverse stadii de recuperare după accidentări mai grave. Incertă este şi Alexandra Do Nascimento, care s-a accidentat spre finalul primei reprize a meciului cu Metz din a doua etapă a Grupei D din EHF Champions League.

Într-o altă ordine de idei, biletele pentru HCM Baia Mare – Larvik HK s-au pus déjà în vânzare. Biletele pot fi achiziţionate între orele 9.00 şi 17.00, pentru ca în ziua meciului, vinery, 31 octombrie, casa de bilete să fie deschisă de la ora 9.00 la 19.00.

Potrivit hcmbaiamare.ro, pentru acest meci din Liga Campionilor sunt diponibile bilete cu 50 lei/bucata în zona 1 şi 30 lei/bucata în zona 2.  Se pun în vânzare bilete cu preţuri reduse cu 10 lei/bucata pentru tineri cu vârste între 14 şi 18 ani şi pentru pensionari, respectiv cu 5 lei/bucata pentru copii cu vârste până la 14 ani.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite