Câini otrăviţi în judeţul Maramureş. Ce riscă agresorul care a recurs la acest gest groaznic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetă în localitatea Chechiş, din judeţul Maramureş, după ce mai mulţi câini au fost otrăviţi. În decursul a trei zile, cinci patrupezi au murit după ce au ingerat o substanţă necunoscută.

Animalele au fost găsite la finele săptămânii trecute. Dacă vineri, 20 septembrie, a fost găsit primul câine decedat, ieri, 22 septembrie numărul lor a crescut la trei. 

„Cineva fără suflet otrăveşte câinii din sat. Până în momentul de faţă, sunt 5 câini care au fost otrăviţi şi au murit. Cel mai recent a fost duminică (n.r. 22 septembrie). Primul a murit vineri dimineaţa. Sâmbătă încă 1, duminică dimineaţa 2 şi mai pe la prânz înca unul”, a spus unul dintre proprietarii de câine.

„Nu este normal să otrăveşti un câine. Nu ştiu cine a făcut asta. A stat săracul şi s-a chinuit în braţele mele până la ultima suflare”, a zis alt proprietar de câine.

În baza celor semnalate în mediul public de către proprietarii de câine, poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat o anchetă.

„Azi ( n.r. - luni, 23 septembrie) a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cel care a otrăvit animalele riscă amendă sau închisoare de la trei luni la un an.

Citeşte şi

VIDEO Cine sunt fraţii căzuţi în gol dintr-un bloc din Baia Mare. Motivul incredibil pentru care unul dintre ei a vrut să se sinucidă

Un român bătut crunt şi incendiat în Italia a murit după două luni de chinuri cumplite. Ce se întâmplă cu monştrii care i-au dat foc

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite