Bărbatul care a violat şi ucis bătrâna din Vişeu de Sus, arestat prevenitv. Ce a furat la plecare

0
0
Bătrâna a fost ucisă în propria casă
Bătrâna a fost ucisă în propria casă

Tribunalul Maramureş a annţat arestarea preventivă a bărbatului care a violat-o şi a ucis-o pe bătrâna de 80 de ani, din Vişeu de Sus.

Potrivit datelor furnizate de Tribunalului Maramureş, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, , s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 martie 2018, până la data de 16 aprilie 2018, inclusiv, a inculpatului F.T., în vârstă de 29 de ani, recidivist, domiciliat în Vişeu de Sus, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, omor şi furt calificat.

„Pentru a dispune arestarea preventivă  a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în noaptea de 10 spre 11 martie 2018, a pătruns în imobilul victimei, care locuia singură şi era imobilizată la pat de peste 10 ani, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta prin constrângere, şi i-a suprimat viaţa prin asfixiere. Ulterior, inculpatul a părăsit locul faptei, după ce a sustras o sticlă de suc din locuinţa victimei”, se arată în documentul făcut public.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Mai puteţi citi:

Bătrână de 80 de ani, violată şi ucisă în propria casă

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite